Chatta med oss (högra hörnet längst ner) info@mediaklar.com

Hyr in en webbredaktör eller social media-manager i sommar

sociala medier - rätt och fel

Befarar du att det kan bli stressigt i sommar under semestern? Hyr snabb & effektiv hjälp på distans! Vi har en bank med duktiga frilansare, många är microinfluencers, som kan hjälpa dig och ditt företag med följande:

Sociala medier

Vi kan lägga upp en sommarstrategi och ta över era sociala medier under sommaren. Det ingår uppdateringar, skapande av content och aktivitet (gilla/dela/kommentera). Vi kan också starta upp nya kanaler. Vi jobbar främst med Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

Webbredaktör/Skriva

Vi kan uppdatera hemsidan, bloggen och webbutiken, och skriva läsvärda och SEO-anpassade texter. Vi har frilansare främst inom mode, skönhet, läkemedel, medicin, träning, hälsa, husdjur, ekonomi och mat.

Pressmeddelanden

Sommaren är ett utmärkt tillfälle att jobba lite extra med PR när många andra tar semester. Vi skickar ut pressmeddelanden till rätt journalister/bloggare, och ser till att vinkla dina företagsnyheter så att du lättare når ut.

Influencer marketing

Vi tar hand om alla kontakter med influencers. Perfekt för dig som upplever att du inte når ut till rätt influencers.

Priser

Från 990 kr per vecka eller 3000 kr per månad. Fyll i formuläret så får du ett prisförslag inom 24 h. Du kan själv välja de tjänster du vill ska ingå i ditt sommarpaket.

Ja, jag vill få ett prisförslag!

Maila följande uppgifter till info@mediaklar.com:

Vilka veckor önskas hjälp?
Inom vilket eller vilka områden?
Exakt vad och hur ofta?